Menut arkeen ja juhlaan

Perhejuhlat ja tilaisuudet, cocktailtilaisuudet, aamupalat

Valitse menu ja pyydä tarjous 

Tältä sivulta löydät menuehdotelmat

  • juhlapäivällisille pöytiin tarjoiltuina (3) ja noutopöydistä (3)
  • perhe- ja yritysjuhliin noutopöydistä (9)
  • cocktailtilaisuuksiin (4)
  • aamupaloihin (2)
  • tutustu myös kokouspalveluihin

Juomaehdotukset löydät viinilistalla.

Pyydä tarjous tilaisuuteesi päivämäärän, alkamis- ja päättymisajan sekä menun, henkilömäärän ja tilatarpeen perusteella.

Menuihin sisältyy ruokajuomaan vesi sekä jälkiruokana kahvi ja tee.

Erikoisruokavaliot. Huomioimme etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot. Erikoisruokavaliot on ilmoitettava henkilömäärän vahvistuksen yhteydessä, viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta.

Tilamaksut neuvotellaan aina tapauskohtaisesti. Tilamaksuun vaikuttavat kokonaismyynti, henkilömäärä, varattava tila ja tarvittavat tilajärjestelyt sekä tilaisuuden kestoaika. Koko alakerta (100-200 henkilöä ) 500 €. Juhlasali ja toinen pääty (100 henkilöä ) 350 €. Päädyt (50 henkilöä ) 150 €. Rakuunasali (18 henkilöä) 100 €, Lemetin Motti (6-8 henkilöä) 30 €. Kokoustilat: iso kokoustila (25-30 henkilöä) 50 €, pieni kokoustila (6-8 henkilöä) 30 €.

Henkilökunta. Noutopöydissä tarjoilija 30,00 € / tunti. Yksi tarjoilija 50 henkilöä kohden. Pöytiin tarjoiluissa kokki 30,00 €/h ja yksi tarjoilija 25 henkilöä kohden. Yötunnit 45 €/henkilö ja sunnuntaitunnit 60 €/henkilö.

Peruutusehdot. Mikäli peruutus tehdään alle 14 vrk ennen tilaisuutta, perimme 50 % varauksen arvosta. Mikäli peruutus tehdään alle 7 vrk ennen tilaisuutta, perimme 75 % varauksen arvosta. Mikäli peruutus tehdään tilaisuutta edeltävänä vuorokautena tai samana päivänä perimme 100 % varauksen arvosta. 

Esimerkki 1. Perhejuhla 30 henkilöä, kolme tuntia

  • Menu, noutopöytä 40 € x 30 hlöä = 1 200 €
  • Tarjoilija 30 € x 3 h = 90 €
  • Tilamaksu 150 €
  • Yhteensä 1 440 € (48 €/hlö) (ALV 14/24 % ml.)

Esimerkki 2. Yrityksen tai yhdistyksen vuosijuhla 50 henkilöä, 5 tuntia

  • Menu, pöytiintarjoilu 50 € x 50 hlöä = 2 500 €
  • Tarjoilija 2 x 30 € x 5 h = 300 €
  • Kokki 30 € x 4 h = 120 €
  • Tilamaksu 350 €: juhlasalin pöytä- ja tuolijärjestelyt
  • Yhteensä 3 270 € (65,40 €/hlö)
  • Viinipaketti: tervetulomalja, valkoviini, punaviini 25 € x 50 hlöä = 1 250 €
  • Yhteensä 90,40 €/hlö (ALV 14/24 % ml.)

Mansikkakermakakut ja suklaakakut:

  • 6 henkilöä 47,00 €
  • 10 henkilöä 57,00 €
  • 15 henkilöä 67,00 €
  • 20 henkilöä 77,00 €
  • 30 henkilöä 100,00 €

Voi tilata meiltä myös muistilistan juhlatilaisuuden järjestämiseen.

Juhlapäivälliset pöytiin tarjoiluna

Upseerikerhon menu, pöytiin tarjoiltuna, vähintään 12 henkilöä

Suppilovahverokeittoa L, ennakkoilmoituksella G

- rapeaa pekonia, mallasleipäkrutonkia & siemeniä

Pariloitua kirjolohta L, G

- tillihollandaisea, valkosipuliperunapyrettä, kauden kasviksia

Kerhon juustokakkua L, pyydettäessä G

- mansikkamelbaa & vaniljajäätelöä

Kahvia ja haudutettua teetä

68,00 €/hlö (ALV 14 % ml.)


Rakuunamenu, pöytiin tarjoiltuna, vähintään 12 henkilöä

Kornetin keitto & rakuunatasku

- kuohkea, sahramilla maustettu porkkanakeitto, rakuunaöljyä, purjotuhkaa sekä talon kateleipä

Ratsumestarin pihvi tai matruusin lohi

- valintanne mukaan naudan ulkofileepihvi tai tuore merilohi

Lisäkkeenä paahdettuja rosmariiniperunoita & parilajuureksia TAI parilakasviksia

Rakuunaleivos

Kahvia & haudutettua teetä

70,00 €/hlö (ALV 14 % ml.)


Miekka-ateria, ryhmille 12 - 50 henkilöä

Kornetin sienikeitto

- tarjoillaan peltilautaselta ja nautitaan lusikkahaarukalla

Ratsumestarin pihvit, naudan fileepihvit 180 g, miekassa, konjakilla liekitettyinä, lisukkeena paahdettuja rosmariiniperunoita & kauden parilajuureksia

- tarjoillaan puisesta tarjoiluastiasta a`8-10 henkilöä

Jälkiruoka

- Rakuunaleivos

Kahvia ja haudutettua teetä

Naudan ulkofileepihvit 75 €/hlö. Naudan sisäfileepihvit 80 €/hlö. 

Kalavaihtoehto Matruusin merilohi 75 €/hlö (kaikki ruokien hinnat ALV 14 % ml.)

Juhlapäivälliset noutopöydästä

Tykkimiehen kevyempi, noutopöydästä 25 - 80 henkilölle

Vihersalaattia & vinaigrettea G, M, Veg

Pestomarinoituja kirsikkatomaatteja G, M, Veg

Grillikasvis-salaattia & parmesan-majoneesia G, L

Talon kirkasta perunasalaattia G, M, Veg

Mozzarellaa ja balsamicosiirappia G, L

Paahdettua lohta kerhon tapaan - tuoretta kotimaista kirjolohta suoraan parilalta (G, M), kyytipoikana tilli-ranskankermaa (G, L)

Kesäperunoita & grillikasviksia G, M

Vegaanivaihtoehto grillattua tofua ja kasviksia, kesäperunoita G, M, Veg

Valkosuklaamoussea, marinoitua melonisalaattia G, L

© Lappeenrannan Upseerikerho

46 €/hlö (ALV 14 % ml.)


Upseerikerhon parempi, noutopöydästä 25 - 80 henkilölle

Verso-vihersalaattia & talon salaattikastiketta G, M

Tillikurkkuja G, M, Veg

Grillattuja kirsikkatomaatteja G, M, Veg

Varhaiskaalisalaattia G, M, Veg

Meloni-mansikkasalaattia & aitoa fetaa G, L

Kerhon savulohta, remoulade-kastiketta G, M

Vääpelin välikyljys G, L

- kokonaisena grillattua rotukarjan välikyljystä, talon kastikkeita

kyytipoikana Parmesaaniperunoita & paahdettuja kaaleja G, L

Vegaanivaihtoehto

Kerhon suklaakakkua & Romanovin mansikoita, vaniljavaahtoa

© Lappeenrannan Upseerikerho

56 €/hlö (ALV 14 % ml.)


Ratsumestarin erikoinen, noutopöydästä 25 - 80 henkilölle

Viherversosalaattia & vadelmavinaigrettea G, M, Veg

Fenkolimarinoituja kesävihanneksia G, M, Veg

Wairikin suolakurkkuja G, M, Veg

Tomaatti-kotijuustosalaattia G, L

Savumuikkuja & kananmunaa salaattipedillä G, M

Grillattua peuranfileetä & mustaherukkabalsamicoa G, M

Ratsumestarin karitsaa - grillattuja luomukaritsan fileitä, portviinikastiketta

Paahdettuja rosmariiniperunoita, grillattua parsaa

Panna cotta paahdetusta valkosuklaasta, karviaishyytelöä, paahdettua ruisleipää L

Klassisen lounasjälkiruoan "Tallimestarin" paranneltu versio

© Lappeenrannan Upseerikerho


Perhejuhlat ja -tilaisuudet

Buffet 1 (20 - 80 henkilölle)

Raikasta vihersalaattia & ranskalaista salaattikastiketta (M, G)

Leipäjuustosalaattia kuivatuilla karpaloilla (L, G)

Perinteistä sienisalaattia (M, G)

Talon leipää (M) & levitettä (L, G)


Pitkään haudutettua karjalanpaistia & keitettyjä perunoita (M, G)

Porkkana- & lanttulaatikkoa (L, G)

Hinta 43,50 €/hlö (ALV 14 % ml.)


Buffet 2 (20 - 80 henkilölle)

Vihersalaattia rypäleillä & pinjansiemenillä (M, G)

Klassista caesarsalaattia (L)

Perunasalaattia savulohella (M, G)

Cocktailpiirakoita (L) & munavoita (L, G)

Talon leipää (M) & levitettä (L, G)


Mureaa naudan paahtopaistia Pippuri-kermakastikkeessa (L, G)

Meheviä kermaperunoita (L, G)

Hinta 44,50 €/hlö (ALV 14 % ml.)

Buffet 3 (20 - 80 henkilölle)

Vihersalaattia rypäleillä (M, G)

Meloni-rucolasalaattia (M, G)

Pestoista broileripastasalaattia (M)

Klassista caesarsalaattia (L)

Talon leipää (M) & levitettä (L, G)

Savustettua lohta Tilli-kermakastikkeessa (L, G)

Timjamijuureksia (M, G)

Yrttivoissa prässättyjä perunoita (L, G)

Hinta 48,50 €/hlö (ALV 14 % ml.)


Buffet 4 (20 - 80 henkilölle)

Vihersalaattia & sitruunavinegretteä (M, G)

Maalaissalaattia (M)

*salaattia, majoneesia, haricot-papuja, kirsikkatomaattia,

kananmunaa, pekonia & krutonkeja

Katkarapuskagenia (M, G)

Saaristolaisleipää (M) & voita (L, G)

Ylikypsiä possunposkia punaviinikastikkeessa (M, G)

Timjamijuurekset (M, G)

Lämmintä perunasalaattia (M, G)

Hinta 43,50 €/hlö (ALV 14 % ml.)


Buffet 5 (20 - 80 henkilölle)

Pähkinäistä vihersalaattia (M, G)

Pikkelöityä punasipulia (M, G)

Rustiikkista perunasalaattia (M, G)

Tomaatti-mozzarellapiirakkaa (L)

Lämminsavulohta (M, G)

Talon leipää (M) & levitettä (L, G)

Broilerin sisäfileetä pestoisessa kermakastikkeessa (L, G)

Parmesanperunoita (L, G)

Hinta 45,50 €/hlö (ALV 14 % ml.)


Buffet 6 (20 - 80 henkilölle)

Vihersalaattia (M, G) & talon salaatinkastiketta (L, G)

Patonkia (M) & tuorejuustoa (L, G)

Pitkään haudutettua riistakärsitystä (L, G) & Voilla aateloitua perunamuusia (L, G)

*puolukkaa (M, G) & suolakurkkua (M, G)

Hinta 45,00 €/hlö (ALV 14 % ml.)


Buffet 7 (20 - 80 henkilölle)

Vihersalaattia (M, G) & talon salaatinkastiketta (L, G)

Patonkia (M) & tuorejuustoa (L, G)

Janssonin- Kinkku- TAI Kebabkiusausta (L, G)

*punajuurta (M, G) & suolakurkkua (M, G)

Hinta 38,00 €/hlö (ALV 14 % ml.)


Buffet 8 (20 - 80 henkilölle)

Vihersalaattia (M, G) & vinegretteä (M, G)

Patonkia (M) & tuorejuustoa (L, G)

Lempeän tulista Kookos-broilerikastiketta (L, G) & Riisiä (M, G)

Hinta 40,00 €/hlö (ALV 14 % ml.)


Buffet 9 (20 - 80 henkilölle)

Kermaista Lohikeittoa (L, G) SAATAVANA MYÖS KIRKKAANA

Saaristolaisleipää (M), Voita (L, G) ja Kermajuustoviipaleita (L, G)

Pannukakkua (L), Kermavaahtoa (L, G) & Mansikkahilloa (M, G)

Hinta 40,00 €/hlö (ALV 14 % ml.)

Cocktailtilaisuudet

Cocktailmenu 1 (20 - 80 henkilölle)

Oliivitahnaa & puolikuivattua tomaattia vaalealla leivällä (VEG)

Minicroissant katkaraputäytteellä (L)

Savuporomoussea palttoonnapilla (M)

Yakitori-kanavartaita (-)

Charcuterie; Parman kinkkua, Napolin salamia & Chorizoa (M, G)

Hedelmävati (M, G)

Hinta 39,00 €/hlö (ALV 14 % ml.)

Cocktailmenu 2 (20 - 80 henkilölle)

Caesarsalaattia (L)

Broileripastasalaattia (M)

Leipää & levitettä (M, G)

Coctailpiirakoita graavilohella (L)

Tomaatti-mozzapiirasta (L)

Savuporopiirasta (L)

Sweet chili-marinoitua broileria (M, G)

Lihapyöryköitä (L, G)

Rahkamunkkeja (L)

Hinta 42,00 €/hlö (ALV 14 % ml.)


Cocktailmenu 3 (20 - 80 henkilölle)

Pestoista pastasalaattia aurinkokuivatuilla tomaateilla (M)

Caesarsalaattia kanalla (L)

Feta-parsakaalipiirakkaa (L)

Lohipiirakkaa (L)

Pieniä croissantteja katkaraputäytteellä (L)

Savuporomoussea saaristolaisleivällä (M)

Sweet chili-marinoitua broileria (M, G)

Lihapyöryköitä (L, G)

Hinta 37,00 €/hlö (ALV 14 % ml.)


Valitse oma cocktailmenu cocktailpaloilla

Valitse kolmesta viiteen vaihtoehtoa / tilaisuus. Vähintään viisi cocktailpalaa per henkilö. Minimitilaus 90 kappaletta.


Oliivitahnaa & puolikuivattua tomaattia vaalealla leivällä (VEG)

Yrttihummusta kvinoasnacksillä (M, G)

Briejuustoa & omenahilloketta (G)

Vuohenjuustoa & päärynää saaristolaisleivällä (VL)

Feta-parsakaalipiirasta (L)

Savumuikkumoussea & karpaloita palttoonnapilla (M)

Katkarapuskagenia saaristolaisleivällä (M)

Graavilohirieskarullia (L)

Savuporomoussea ruissipsillä (M)

Hinta: 5,00 € / kpl (ALV 14 % ml.)

Aamupalat

Perinteinen aamiainen 20-50 henkilölle

Leipää (L) & levitettä (L, G)

Cocktailpiirakoita (L) & munavoita (L, G)

Pieniä voicroissantteja (L)

Kurkkua, paprikaa (M, G)

Kermajuustoviipaleita (L, G)

Palvikinkkua (M, G)

Keitettyjä kananmunia (M, G)

Pikkunakkeja (M, G) & Lihapullia (L, G)

Hedelmävati (M, G)

Kahvi, tee

Hinta 39,00 €/hlö (ALV 14 % ml.)


Aamupala (sesongin mukaan) 20-50 henkilölle

Vaihteleva kokonaisuus sisältäen suolaisen kahvileivän, tuoretuotteen ja makean palan.

Keittiö kokoaa seuraavista vaihtoehdoista:

Täytetty Croissant / Kolmioleipä / Bagel / Sämpylä

Hedelmä / Smoothie / Fruitie / Jugurtti & marjat

Keksi / Piirakkapala / Tuulihattu / Konvehti

Kahvi, tee

Hinta 30,00 €/hlö (ALV 14 % ml.)